top of page

Јован Јованов и Елвир Мекиќ - Слаба Точка

Сценарио, Режија и Монтажа: Јован Јованов

Реализација: Exit B

Слаткаристика - Шопинг

Сценарио и Режија: Јован Јованов

Реализација: Exit B Продукција

Елвир Мекиќ - Тај ти не личи

Сценарио и Режија: Јован Јованов

Реализација: Exit B Продукција

Јован Јованов - Не сум бог знае што

Сценарио и Режија: Јован Јованов

Реализација: Фабрика Продукција

Next Time - Нешто што ќе остане

Сценарио, Режија и Монтажа: Јован Јованов

Реализација: Exit B Продукција

Елвир Мекиќ и Слаџа Д - Још увек смо на Ви

Сценарио, Режија и Монтажа: Јован Јованов

Реализација: Exit B Продукција

Иван Јованов и Денис Екс - Ќе полудам

Сценарио и Режија: Јован Јованов

Реализација: Exit B Продукција

Елвир Мекиќ и Тони Зен - Ич не ме боли

Сценарио и Режија: Јован Јованов

Реализација: Exit B Продукција

Елвир Мекиќ и Гоце Арнаудов - Лично твој

Сценарио и Режија: Јован Јованов

Реализација: Exit B Продукција

Слаткаристика - Да Полетам

Сценарио, Режија и Монтажа: Јован Јованов

Реализација: Exit B Продукција

Елвир Мекиќ и Слаџа Д - 5 минута

Сценарио, Режија и Монтажа: Јован Јованов

Реализација: Exit B Продукција

Весна Павлова - Таков те сакам

Сценарио и Режија: Јован Јованов

Реализација: Exit B Продукција

Сценарио и Режија: Јован Јованов

Реализација: Фабрика Продукција

Елвир Мекиќ - Уште Те Има

Сценарио и Режија: Јован Јованов

Реализација: Фабрика Продукција

Весна Павлова - Да си тука

Сценарио и Режија: Јован Јованов

Реализација: Фабрика Продукција

Денис Екс - Дозволи да ти се претставам

Сценарио и Режија: Јован Јованов

Реализација: Exit B Продукција

Химна за Толеранција

Сценарио, Режија и Монтажа: Јован Јованов

Реализација: Exit B

Иван Јованов и Денис Екс - Полн Погодок

Сценарио и Режија: Јован Јованов

Реализација: Exit B Продукција

Јован Јованов - Итно Ми Требаш

г. Тони Зен, Ламбе Алабаковски

Сценарио и Режија: Јован Јованов

Реализација: Фабрика Продукција

Слаткаристика - ФМ

Сценарио, Режија и Монтажа: Јован Јованов

Реализација: Exit B Продукција

Next Time - Caruso

Сценарио и Режијa: Јован Јованов

Реализација: Фабрика Продукција

Елвир Мекиќ - Некаде После 2

Сценарио и Режија: Јован Јованов

Монтажа: Дарко Антоновски

Јован Јованов - Можам да украдам

Сценарио и Режија: Јован Јованов

Реализација: Фабрика Продукција

Елвир Мекиќ - Кажи нешто драга

Сценарио, Режија и Монтажа: Јован Јованов

Реализација: Exit B Продукција

bottom of page