top of page

Слаткаристика

2009-2013

Јован Јованов во својство Автор, Менаџер, Инвеститор, Музички и Извршен Продуцент

Цд изданија: Слаткаристика Будало 2009, Новиот Албум 2012; ДВД: Концерт Слаткаристика Будало 2010 г

Видео спотови - 8; синглови -33; Огранизиратор на 12 Концерти; Режисер и Сценарист на концертотите "Хип Хоп Револуција" - Метрополис Арена 2010 и "Отварање" - Борис Трајковски Арена 

Елвир Мекиќ

2007-2013

Јован Јованов во својство на Автор, Музички Продуцент, Инвеститор

Цд изданиа: Опасно 2008, Како нов 2010; Видео спотови - 12; синглови -32;

Организиратор на концерт во Универзална сала 2008 г.

Тони Зен

2008-2011

Јован Јованов во својство на Автор, Менаџер, Инвеститор, Музички Продуцент

Цд изданиа: Во Мој Стил 2009;  Видео Спотови - 7;  Синглови 16;

Режисер и Сценарист на концертот "Супер Зен" Борис Трајковски Арена 2011

Next Time

2008-2009

Јован Јованов во својство на Автор, Менаџер, Музички Продуцент, Инвеститор

Цд Издание - NEXT TIME; Синглови - 12; Видео спотови - 4; Награди; Втора награда Макфест, Победа на домашен избор за песна на Евровизија.

Скит Скитара

2010-2011

Јован Јованов во својство на Менаџер, Инвеститор

Цд Издание - Скит го има она...маафака. Видео спот -1

Емил Арсов

2011-2013

Јован Јованов во својство на Автор, Менаџер, Музички Продуцент, Инвеститор

Цд издание - Светлина; Синглови -12; Видео Спотови - 4;

Христијан Тодоровски - Кико

2011-2012

Јован Јованов во својство на Автор, Менаџер, Музички Продуцент, Инвеститор

Синглови - 7; Видео Спотови - 3

Please reload

bottom of page