top of page

Јован Јованов - Организатор и Инвеститор во следниве концерти

Архангел и Македонска Филхармонија

December 20, 2013

Локација: Борис Трајковски Арена - Скопје; Техника: ДВД5

Солистички Концерт на легендарните Архангел во Придружба на Македонска Филхармонија

Диригент: Саша Николовски - Ѓумар

Слаткаристика "Отварање"

November 03, 2012

Локација: Борис Трајковски Арена - Скопје; Техника: ДВД5

Голем солистички концерт на Слаткаристика насловен "Отварање"

Раде Шербеџија

March 16, 2012

Локација: Универзална Сала - Скопје

Концерт на легендарниот Раде Шербеџија. Директен пренос - Канал 5 Тв

Техника: ДВД 5

Харис Џиновиќ

April 20, 2012

Локација: Универзална Сала - Скопје; Техника: ДВД5

Солистички Концерт на Харис Џиновиќ; Директен пренос - Канал 5 Тв

Screem Music Festival 2 (прва вечер)

February 17, 2012

Локација: Колосеум Скопје

Line up: Sharam, Umek, Gramophonendzie,  Nikofor

Screem Music Festival 2 (втора вечер)

February 18, 2012

Локација: Метрополис Арена

Line up: Last Expedition, Санаториум, Area, Електрични оргазам, Негатив

Техника: ДВД 5

Балкан Фестивал

December 24, 2011

Локација: Метрополис Арена; Техника: ДВД5

Програма: Дадо Полумента, Шабан Шаулиќ, Џеј

Влатко Стефановски и Стефани Миленковиќ

August 01, 2011

Локација: Охрид - Антички Театар; Техника - ДВД5

Заеднички Концерт на Влатко Стефановски и Стефан Миленковиќ, дел од програмата на Охридско Лето

Screeem Summer Festival

July 31, 2011

Локација: Охрид - Плажа Парк; Техника - ДВД 5

Line up: Prljavo Kazalishte, Van Gogh, Divlje Jagode, Moral

Бело Дугме и Црвена Јабука

June 08, 2011

Локација: Метрополис Арена; Техника: ДВД5

Концерт на легендарните Бело Дугме и Црвена Јабука

Screeem Music Festival

February 19, 2011

Локација: Метрополис Арена, Техника: ДВД 5

Line up: Prljavo Kazalishte, Van Gogh, Divlje jagode, Negativ, Moral, Bei The Fish

Архангел Концерт

February 11, 2011

Метрополис Арена

Солистички концерт на Архангел. Специјални гости - Фолтин

Слаткаристика - Хип Хоп Револуција (Скопје)

February 13, 2010

Локасија: Метрополис Арена

Повеќе од 6000 почитувачи на музиката на Слаткаристик.

Првиот солистички концерт во Скопје на Слаткаристика.

Специални гости: Тони Зен, Токсикологија, Дј Чваре, Џака Накот

Слаткаристика - Хип Хоп Револуција (Охрид)

July 23, 2009

Локасија: Антички Театар / Охрид

Првиот солистилки концерт на Слаткаристика. Специални гости: Тони Зен и Токсикологија

Јован Јованов и Елвир Мекиќ

April 10, 2008

Локација: Универзална Сала - Скопје; Технија - ЈБЛ

Два солистички концерт на Јован Јованов и Елвир Мекиќ

Please reload

bottom of page