top of page

КОМПОЗИТОР - ПРОДУЦЕНТ АРАНЖЕР - СОУНД ИНЖИНЕР РЕЖИСЕР - МЕНАЏЕР

ПОВЕЌЕ ОД 200 МИЛИОНИ

ПРЕГЛЕДИ НА НЕГОВИТЕ ПЕСНИ  НА YOUTUBE

СОЗДАДЕНИ ПОВЕЌЕ ОД  700 КОМПОЗИЦИИ

ОСНОВАЧ И СОПСТВЕНИК НА ГЛОБАЛ МЈУЗИК РЕКОРДС (ПОРАНЕШНО ЈОВАНОВ РЕКОРДС)

ОСНОВАЧ И СОПСТВЕНИК НА MUSIC ARTIST DEVELOPMENT CENTRE, TORONTO, CANADA

100 НАЈПОЗНАТИ ПЕСНИ НА ЈОВАН ЈОВАНОВ ВО ПЕРИОДОТ 1998-2016

bottom of page