top of page

Благодарност на сите досегашни соработници кои биле дел од моите проекти

Синалко

 • Слаткаристика концерт Отварање - Борис Трајковски Арена 2012, Ексклузивен Покровител

 • Слаткаристика "Новиот Албум", Ексклузивен Покровител

Комерцијална Банка

 • Видео Спот за композиција ''Низ оган да минувам'' во изведба на група Магија

 • Концерт на Јован Јованов и Елвир Мекиќ во Универзална сала (10 - 11 април 2008)

 • Screeem Music Festival, Метрополис Арена 11 Февруари 2011

Алфа Банка

 • Макфест 2011, Фестивал на забавни мелодии Штип

 • Макфест 2012, Фестивал на забавни мелодии Штип

ОНЕ Мобилен Оператор

 • Хип-Хоп Бум Револуција, 13 Февруар Метрополис Арена. Концерт на Слаткаристика

 • Двд - Хип Хоп Бум револуција

 • Годишно покровителство на Слаткаристика 2012 година

 • Цд издание / Новиот Албум

 • Концерт Борис Трајковски - ''Отварање''

Скопска Пивара

 • Мафест 2011, покровител

 • Макфест 2012, Ексклузивен покровител

 • Аргангел и Македонска филхармонија, Генерален Покровител

Пелистерка

 • Слаткаристика концерт Хип Хоп револуција, Метрополис Арена 2010, Покровител

Тиквеш

 • Макфест 2011, покровител

 • Макфест 2012, покровител

Please reload

bottom of page